top of page

Bergen Nasjonale Opera: Sommarkonsert

Sofia er på plass i Os og er inspisient når BNO's sommerakademi "Opera ved fjorden" har sin Sommarkonsert.Fra BNO's nettside

"Møt unge songarar, orkestermusikarar og dirigentar som ivrar etter å presentere seg sjølve i starten av karrieren! Kanskje er det morgondagens stjerner du møter for første gong?

Dette er tredje gong Bergen Nasjonale Opera arrangerer sommarakademiet Opera ved fjorden. I år blir det wienervals og muntre forviklingar med operetten Flaggermusen i ein kompakt og forkorta versjon, pluss siste akt frå den rørande operaen La bohème av Puccini. Ivar Tindberg er regissør, og Solveig Kringlebotn er også i år med som ein av dei framståande vokalpedagogane.

14 songarar skal vere i sving på scenen i kjende roller som blant andre Mimì, Rodolfo, Musetta, Prins Orlofsky og Adele. Solistane får følgje av årets akademiorkester, med 25 unge musikarar som spelar saman med proffe gruppeleiarar frå leiande symfoni- og operaorkester i Skandinavia og Austerrike. Konsertmeisteren er Maxim Brilinsky, til dagleg 1. fiolinist i Wiener Philharmoniker."


Spilles 1. juli 2023 i Oseana kunst- og kultursenter.

Billetter og mer info her

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page