top of page

Pubkor med Kristian!

Hva er pubkor? Jo, det er rett og slett folk som møtes for å synge sammen - på puben. Kristian forbereder en låt som øves inn sammen med publikum og gjester. Han lager noen andrestemmer og når man føler seg ferdigøvet fremføres låta flerstemt der og da.

Du trenger ikke å ha sunget i kor for å være med på en pubkorkveld. Her kan alle sammen bli med, og det kreves absolutt ingen forkunnskaper og det er ingen forpliktelser. Poenget er kun å ha det gøy sammen på puben!

Idéen til pubkor kom da Kristian så at en kollega gjorde dette i Stavanger, og han ville prøve det ut her nord også! Så langt vi vet er dette de to eneste organiserte pubkorkonseptene i Norge, men det finnes etablerte konsepter i utlandet. På pubchoir.com forklarer de hva pubkor er på denne måten:

"Alle kan synge. Kanskje ikke bra, men bokstavelig talt. Hvorfor skal det å være gjennomsnittlig i noe stoppe deg fra å gjøre det!? Det har ikke stoppet deg ennå... Å synge er bra for deg, det er ENKELT, og Pub Choir er her for å vise deg hvordan."


Den første pubkor-kvelden fant sted på Skråplanet på Skjerstad, og det må kunne påstås at det var en suksess! Nytt pubkor vil finne sted allerede 24. mai.


Den 7. juni tar Kristian turen til Steigen og til Nybgrygga i Helnessund for å ha pubkor der. Som sagt er det bare å møte opp og ha en trivelig kveld sammen.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page